Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.      Sluiten
 

Profiel van Corry de Boer

  
Naam:Corry de Boer
Geslacht:vrouw
  

Statistieken

Lid sinds: 8 juli 2009
Laatste login: op 4/12/09
Dit profiel is al: 1384 keer bekeken
  
Aantal artikelen geplaatst: 1
Aantal clicks ontvangen: 5023
  
Aantal stemmen gegeven: 0
Aantal stemmen ontvangen: 0
  
Aantal reacties gegeven: 1
Aantal reacties ontvangen: 2

Meest recente geplaatste artikel:

Vanmorgen verscheen een grote 'zuigauto'. De chauffeur reed achteruit met enige omzichtigheid het fietspad naar de Vest op. Er volgde nogal wat lawaai: er werd gezogen. Wat? Geen idee!.

De auto kwam weer naar beneden en ... waarempel voor mijn deur begint het lawaai weer. Ik kijk en zie de zuiger in actie. Nooit geweten dat daar een put zit, dacht ik nog. Toen ze weg waren bleef er een rood/wit waarschuwingshek staan. Toch maar even kijken. En wat zie ik? Geen put, maar gewoon een gat. Er liggen een paar trottoirtegels naast. Het gat is bijna een meter diep en 30 tot 40 centimeter in doorsnee. Zou daar nu zo'n geweldig bord van de Kroniek van Enkhuizen komen? Ik wacht met spanning af.

Meest recente gegeven commentaar:

Nu, bijna vijf maanden later. Er staat een paal met een klein richtingbordje. Het betreft de wandelroute. De plek voor deze paal is waarschijnlijk bepaald toen het winter was. Als de bladeren van de bomen zijn is het bord goed te zien, ook nu weer, maar ...... afgelopen zomer stonden meerdere wandelaars zich vertwijfeld af te vragen welke kant ze op moesten. Het bord valt niet genoeg op als de bomen langs het Wethouder De Vosplein dik in het blad zitten. Daarom: Verplaats het bord naar de andere kant van de straat, precies onderaan afrit links. Weer boren en zuigen neem ik natuurlijk voor lief.
Volg ons via RSS
Volg ons op Twitter
Volg ons op Facebook
Volg ons op Youtube